Η ιστορία μας

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Η εταιρεία μας κάνει την εμφάνιση της στην ελληνική αγορά το 1974, ως ατομική επιχείρηση, με ιδρυτή της εταιρείας τον Γούλα Γρηγόρη και έδρα την Σερρών 41 στον Κολωνό.

 

Αντικείμενο τις εταιρίας ήταν οι επισκευές κιβωτίων ταχυτήτων ZF καθώς και το εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Προσπαθώντας να καλύψει της ανάγκες της αγοράς, ξεκίνησε παράλληλα και τις εισαγωγές ανταλλακτικών ξένων οίκων –πρωτοεμφανιζόμενων τότε στην Ελλάδα και καθιερωμένων πλέον στην εγχώρια, αλλά και παγκόσμια αγορά– όπως Italricambi, Euroricambi, Cei, Tas, Maet, Antonio Masiero, PZB και άλλων.

 

Το έτος 2000, η εταιρεία μεταφέρεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην οδό Αλικαρνασσού 104, στον Κολωνό.

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς, η εταιρεία διευρύνει το αντικείμενο εμπορίας της σε ανταλλακτικά συστημάτων διεύθυνσης (τιμόνια, υδραυλικές αντλίες τιμονιών) και μετάδοσης κίνησης (κιβώτιο ταχυτήτων, διαφορικό, μειωτήρες τροχών) όλων των μεγάλων κατασκευαστών.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Το 2002 αλλάζει διαχείριση και εταιρική μορφή, μετονομάζεται σε Γούλας Φίλιππος & Σια ΟΕ. Την διαχείριση της εταιρείας αναλαμβάνουν η Άννα και ο Φίλιππος Γούλας, συνεχίζοντας έτσι την επιτυχημένη πορεία της με την ίδια αγάπη και ζήλο μέχρι σήμερα.